Δικτυο Vodafone Προβλημα / Τι λέει η Vodafone για το μεγάλο πρόβλημα στο δίκτυό της - Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η vodafone.

Δικτυο Vodafone Προβλημα / Τι λέει η Vodafone για το μεγάλο πρόβλημα στο δίκτυό της - Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η vodafone.. Η vodafone greece εξέδωσε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (βουλγαρία, τουρκία. Δες εδώ πως μπορείς να φτιάξεις τις ρυθμίσεις internet στο κινητό σου Πέρα από τα προβλήματα πρόσβασης. Προβλήματα σύνδεσης στο ιντερνετ αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της vodafone. Σημειωσαμε μια προοδο, γιατι αυτη τη φορα βρηκε προβλημα στο δικτυο (καπου μεταξυ πολυκατοικιας και καφαο κτλ, λεει).

Ανακάλυψε ολοκληρωμένες λύσεις τηλεόρασης, internet, σταθερής και κινητής στο vodafone.gr. Το πρόβλημα αφορά το δίκτυο της εταιρίας και. Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο. Ειδικότερα, η εταιρεία με ανάρτηση της στα social media αναφέρει: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο capital.gr.

Vodafone: Πρόβλημα στο δίκτυο - Τι έχει γίνει με το ίντερνετ
Vodafone: Πρόβλημα στο δίκτυο - Τι έχει γίνει με το ίντερνετ from www.ieidiseis.gr
Πέρα από τα προβλήματα πρόσβασης. Προβλήματα παρουσιάζονταν το απόγευμα της τετάρτης στο δίκτυο της vodafone. Γιατί είναι τόσο χάλια το δίκτυο της vodafone; Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο της vodafone. Για άλλη μια φορά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην χώρα μας δείχνουν ότι η απόλυτη καταστροφή είναι μόλις μια βλάβη. Προβλήματα φαίνεται να έχει το δίκτυο της vodafone σε όλη την ελλάδα από τις 20:30 περίπου και μετά, το βράδυ της δευτέρας, με το δίκτυο της σταθερής, ενώ κάποιοι χρήστες ανέφεραν και προβλήματα με τη σύνδεσή τους στο internet. Προβλήματα σύνδεσης στο ιντερνετ αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της vodafone. Σημειωσαμε μια προοδο, γιατι αυτη τη φορα βρηκε προβλημα στο δικτυο (καπου μεταξυ πολυκατοικιας και καφαο κτλ, λεει).

Δες εδώ πως μπορείς να φτιάξεις τις ρυθμίσεις internet στο κινητό σου

Από την παρασκευή 19/7 το απόγευμα και μετά, οι συνδρομητές vodafone σταθερής αδυνατούν να συνδεθούν με ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε διάφορα datacenters στην ευρώπη και ελλάδα. Πρόβλημα στο δίκτυο της vodafone: Οι επικοινωνίες τόσο στη σταθερή, όσο και στην κινητή τηλεφωνία «έπεσαν» προκαλώντας σημαντικές. Το πρόβλημα αφορά το δίκτυο της εταιρίας και. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, η vodafone με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, ενημέρωσε τους συνδρομητές της πως το πρόβλημα στο δίκτυο δημιουργήθηκε λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3. Νέα προβλήματα παρουσιάζονται σήμερα στο δίκτυο κινητής της vodafone. Έπεσε το δίκτυο της vodafone. Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η vodafone. Προβλήματα παρουσιάζονταν το απόγευμα της τετάρτης στο δίκτυο της vodafone. Σε πολλές περιοχές όπως μας ενημερώνουν δεν λειτουργούν τα. Εχω απλη συνδεση vodafone, και πιανω ταχυτητες περιπου 10mbps, που το θεωρω. Ήρθα για δυο εβδομάδες να κάνω διακοπές στο χωριό μου όπου δεν έχω wifi και είπα να βάλω μια κάρτα sim που μου είχαν δώσει πρόπερσι μαζί με το πάσο στη. Προβλήματα φαίνεται να έχει το δίκτυο της vodafone σε όλη την ελλάδα από τις 20:30 περίπου και μετά, το βράδυ της δευτέρας, με το δίκτυο της σταθερής, ενώ κάποιοι χρήστες ανέφεραν και προβλήματα με τη σύνδεσή τους στο internet.

Σημαντικό πρόβλημα κατεγράφη από το μεσημέρι της τρίτης και για αρκετές ώρες στις συνδέσεις της vodafone σε όλη τη χώρα. Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο της vodafone. Πρόβλημα στο δίκτυο της vodafone: Πέρα από τα προβλήματα πρόσβασης. Για άλλη μια φορά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην χώρα μας δείχνουν ότι η απόλυτη καταστροφή είναι μόλις μια βλάβη.

Τι λέει η Vodafone για το μεγάλο πρόβλημα στο δίκτυό της
Τι λέει η Vodafone για το μεγάλο πρόβλημα στο δίκτυό της from www.voria.gr
Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο. Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η vodafone. Σε πολλές περιοχές όπως μας ενημερώνουν δεν λειτουργούν τα. Προβλήματα παρουσιάζονταν το απόγευμα της τετάρτης στο δίκτυο της vodafone. Σημειωσαμε μια προοδο, γιατι αυτη τη φορα βρηκε προβλημα στο δικτυο (καπου μεταξυ πολυκατοικιας και καφαο κτλ, λεει). Το απόγευμα της τετάρτης, υπάρχουν αναφορές για προβλήματα συνδεσιμότητας των συνδρομητών της εταιρείας vodafone. Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (25/03/2021) Στις 18:30 το απόγευμα της τρίτης (4/2) αποκαταστάθηκε πλήρως η δυσλειτουργία που είχε παρουσιαστεί στις υπηρεσίες κινητής, σταθερής και internet της vodafone, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (25/03/2021)

Προβλήματα παρουσιάζονταν το απόγευμα της τετάρτης στο δίκτυο της vodafone. Σε τριπλό κόψιμο καλωδίου οπτικών ινών αποδίδουν πηγές της vodafone τη μεγάλης έκτασης βλάβη που έχει προκληθεί και. Ήρθα για δυο εβδομάδες να κάνω διακοπές στο χωριό μου όπου δεν έχω wifi και είπα να βάλω μια κάρτα sim που μου είχαν δώσει πρόπερσι μαζί με το πάσο στη. Το πρόβλημα αφορά το δίκτυο της εταιρίας και. Ανακοίνωση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εξέδωσε η vodafone greece. Πρόβλημα στο δίκτυο της vodafone: Προβλήματα παρατηρούνται την τελευταία ώρα στο δίκτυο της vodafone με συνδρομητές να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τόσο στην σύνδεση του internet όσο και στο κινητό δίκτυο της εταιρείας. Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο. Σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν στο δίκτυο της vodafone. Το δίκτυο της εταιρείας κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και internet αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, σε διάφορες περιοχές, ενώ δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα, αλλά ούτε υπάρχει πρόσβαση στα δεδομένα. Μία πρώτη ανεπίσημη εξήγηση αναφέρει ότι έχει κοπεί διεθνές καλώδιο. Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η vodafone. Πρόβλημα αντιμετώπισαν χρήστες της vodafone το μεσημέρι και το απόγευμα της τρίτης.

Σημαντικό πρόβλημα κατεγράφη από το μεσημέρι της τρίτης και για αρκετές ώρες στις συνδέσεις της vodafone σε όλη τη χώρα. Με ένα μήνυμα στους συνδρομητές της η vodafone ενημερώνει ότι προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα που έχουν χιλιάδες χρήστες την τελευταία ώρα. Το δίκτυο φαίνεται πως είχε «πέσει» με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυσχέρειες σε. Προβλήματα παρατηρούνται την τελευταία ώρα στο δίκτυο της vodafone με συνδρομητές να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τόσο στην σύνδεση του internet όσο και στο κινητό δίκτυο της εταιρείας. Προβλήματα σύνδεσης στο ιντερνετ αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της vodafone.

Κατέρρευσε το δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα
Κατέρρευσε το δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα from www.zarpanews.gr
Προβλήματα φαίνεται να έχει το δίκτυο της vodafone σε όλη την ελλάδα από τις 20:30 περίπου και μετά, το βράδυ της δευτέρας, με το δίκτυο της σταθερής, ενώ κάποιοι χρήστες ανέφεραν και προβλήματα με τη σύνδεσή τους στο internet. Μία πρώτη ανεπίσημη εξήγηση αναφέρει ότι έχει κοπεί διεθνές καλώδιο. Πέρα από τα προβλήματα πρόσβασης. Γιατί είναι τόσο χάλια το δίκτυο της vodafone; Η vodafone greece εξέδωσε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (βουλγαρία, τουρκία. Έχει επηρεαστεί η σύνδεση στο internet από το σταθερό δίκτυο το ίδιο και στο δίκτυο κινητής. Οι επικοινωνίες τόσο στη σταθερή, όσο και στην κινητή τηλεφωνία «έπεσαν» προκαλώντας σημαντικές. Έπεσε το δίκτυο της vodafone.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και προτροπή του 13830, πήγα στο κοντινό κατάστημα vodafone για να αλλάξω τα στοιχεία της διεύθυνσης μου.

Αποκαταστάθηκε οριστικά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε νωρίτερα το δίκτυο της vodafone, σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας. Για άλλη μια φορά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην χώρα μας δείχνουν ότι η απόλυτη καταστροφή είναι μόλις μια βλάβη. «σας ενημερώνουμε ότι λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο δίκτυο μας. Με ένα μήνυμα στους συνδρομητές της η vodafone ενημερώνει ότι προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα που έχουν χιλιάδες χρήστες την τελευταία ώρα. Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο. Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (25/03/2021) Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο δίκτυο capital.gr. Σημειωσαμε μια προοδο, γιατι αυτη τη φορα βρηκε προβλημα στο δικτυο (καπου μεταξυ πολυκατοικιας και καφαο κτλ, λεει). Πέρα από τα προβλήματα πρόσβασης. Νέα προβλήματα παρουσιάζονται σήμερα στο δίκτυο κινητής της vodafone. Προβλήματα σύνδεσης στο ιντερνετ αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της vodafone. Προβλήματα παρατηρούνται την τελευταία ώρα στο δίκτυο της vodafone με συνδρομητές να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τόσο στην σύνδεση του internet όσο και στο κινητό δίκτυο της εταιρείας. Οι επικοινωνίες τόσο στη σταθερή, όσο και στην κινητή τηλεφωνία «έπεσαν» προκαλώντας σημαντικές.